Garnier logotyp

Micellar Cleansing Water

Vilka är dina dagliga hudvårdsrutiner?

Vi avslöjar alla våra skönhetshemligheter.

Använd Micellar Water för vacker hy - varje dag!

Garnier Micellar Cleansing Water är en spännande hudvårdsprodukt. Ta reda på varför du bör införa det i din dagliga hudvårdsrutin.
  • Micellar Cleansing Water guide

    Torr ellerfet hy? Du behöver en mild men effektiv ansiktsrengöring och makeupborttagning. Se hur lätt det är!

Så här använder du Garnier Micellar Cleansing Water

Använd Micellar Water för vacker hy - varje dag!
Micellar Cleansing Water har varit en välbevarad skönhetshemlighet i många år. Men nyligen nådde Garnier Micellar Cleansing Water skönhetsmarknaden och du kommer att vilja göra den till en del av din väsentliga skönhetsrutin på nolltid. Det här är varför!
 
Du har precis kommit hem från en lång dag på jobbet eller i skolan, och rengöring är det sista du tänker på. Att bära makeup är kul, men det kan ta så lång tid att få bort på kvällen! Vi tror att vi har hittat hemligheten till enkel, snabb och skonsam rengöring - Garnier Micellar Cleansing Water - ansiktsrengöring och makeupborttagning - allt-i-ett. Inkludera den i din rengöringsrutin för en enkel, effektiv och snabb lösning. Så vad väntar du på? Det enda du behöver för att komma gång är några bomullsrondeller.
 
Rengör med Garnier Micellar Cleansing Water
 
För att avlägsna ögonmakeup applicerar du rengöringsvattnet på dina ögon med hjälp av en bomullsrondell. Låt produkten dra till sig all mascara, eyeliner och ögonskugga från huden och torka sedan av igen. Garnier Micellar Cleansing Water innehåller smarta aggregat av molekyler som kallas miceller, och det är där hemligheten ligger. Dessa molekyler har "huvuden" och "svansar ". När svansen hittar olja och fett tar de tag i dem och kapslar in och fångar dem, snarare än att bara lösa upp dem som vissa andra produkter gör.
 
På vår hemsida kan du lära dig mer och för att få reda på vilken Garnier Micellar Cleansing Water som passar bäst för dig.

Så väljer du det Garnier Micellar Cleansing Water som passar bäst för dina behov

Normal och känslig eller torr och känslig hy? Ta reda på vilket Garnier Micellar Cleansing Water som är bäst för din hy här!
Det finns en Garnier Micellar Cleansing Water som passar dig oavsett vilken hudtyp du har. Läs vidare för att ta reda på vilken Garnier Micellar Cleansing Water som passar dig och hur den hjälper dig att se bra ut varje dag.

Garnier Micellar Cleansing Water-formulan är oparfymerad och erbjuder optimal hudtolerans. Den är alltså perfekt för daglig ansiktsrengöring och makeupborttagning. Du kan välja mellan två typer av Garnier Micellar Cleansing Water: Normal och känslig hy eller Torr och känslig hy.
 
Om du har torr hud passar Micellar Cleansing Water för torr och känslig hy dig. Formulan innehåller glycerin.
 
Garnier Micellar Cleansing Water finns i en stor 400 ml flaska som motsvarar ungefär 200 användningar. 400 ml-flaskan är perfekt för dagligt bruk eftersom den passar i ditt badrumsskåp eller på ett toalettbord. Dessutom är Micellar Cleansing Wipes perfekta att packa med på en resa, i din sportväska eller i din makeupbag. De fungerar också för både rengöring och makeupborttagning. För en fräsch hud vart du än går!

Skillnaden mellan kranvatten och Garnier Micellar Cleansing Water för makeupborttagning

Makeup och Garnier Micellar Cleansing Water - Yin och Yang
Garnier Micellar Cleansing Water är Yin och din makeup är Yang. De arbetar tillsammans i harmoni för att få dig att se bra ut och må bra hela dagen. Garnier Micellar Cleansing Water är ett alldeles utmärkt sätt att ta bort makeup på ett milt sätt utan att behöva gnugga. Den har också återfuktande egenskaper som gör att huden ser fräsch och ut.
 
 
Enkel makeupborttagning
 
Garnier Micellar Cleansing Water och några bomullsrondeller är allt du behöver för att ta bort makeup efter en dag på kontoret eller en utekväll. Applicera din Garnier Micellar Cleansing Water på en bomullsrondell och torka försiktigt runt ögonen. Produkten drar bort makeup, olja och fett från din hud. Komplettera din Garnier Micellar Cleansing Water-skönhetsrutin med våra rengöringsprodukter och ansiktsvatten för en härlig hudvårdsrutin.
 
Med en så fräsch hy kommer alla kvinnor att vilja veta din hemlighet.

Garnier Micellar Cleansing Water: En fransk skönhetshemlighet

Ta reda på hur du kan använda Garnier Cleansing Water på franskt vis.
Garnier Micellar Cleansing Water är en an väldigt spännande hudvårdsprodukt! Ta reda på varför franska kvinnor använder den som en del av deras skönhetsrutin sedan länge.
 
Låt oss börja med grunderna: Vad exakt är Garnier Micellar Cleansing Water?
 
Enkelt sagt är micellerna ett aggregat av molekyler som har ett "huvud" och en "svans". Huvudet attraheras till vatten, medan svansen dras till olja och fett. Micellerna flyter runt i rengöringsvattnet och efter att de har applicerats på en bomullsrondell hittar svansen av molekylen all olja och fett runt omkring sig och kapslar in och fångar det från porerna. Detta skiljer Micellar Water från andra produkter som måste lösa upp molekylbindningar i makeupen. Denna milda rengöring stjäl inte hudens eget fett utan ger en fräsch och återfuktad känsla.
 
Så varför förblev detta en fransk skönhetshemlighet så länge?
 
Micellar Water kommer från 1990-talets Paris och syftet var ursprungligen att motverka effekterna från det hårda vattnet där. Franska kvinnor är trogna Micellar Cleansing Water för den perfekta hy och den fullständiga återfuktning som det ger. Ju tidigare du börjar använda det desto snabbare kan du börja skörda frukterna! Eftersom du varken behöver gnugga eller skölja, behandlas din hud väldigt skonsamt.

Varför du borde använda Garnier Micellar Cleansing Water även om du inte bär makeup

Garnier Micellar Cleansing Water: kvinnans bästa vän i alla situationer
Garnier Micellar Cleansing Water är inte bara ett förträffligt sätt att ta bort makeup, det avlägsnar också all smuts och orenheter som huden samlar på sig under dagen. Ta reda på hur man använder denna superprodukt för en fräsch och vacker hy.
 
Även om du inte bär makeup bör du rengöra ansiktet varje morgon och kväll för att få bort smuts och orenheter som kan täppa till porerna. Du kommer att älska Garnier Micellar Cleansing Water. Den innehåller renat vatten, vilket bidrar till att huden hålls fräsch. I stället för tilltäppta porer och tråkig hy får du nu en strålande vacker hy. Garnier Micellar Cleansing Water är återfuktande och skapar en vacker, fräsch finish. Du behöver inte längre gnugga eller skölja.

Förutfattade meningar Om Garnier Micellar Cleansing Water: Sant eller Falskt?

Här finns allt du behöver veta om Garnier Micellar Cleansing Water!
Micellar Water har varit en fransk skönhetshemlighet i många år och har äntligen kommit till Sverige. Vad exakt behöver du veta om det?

Fråga: Är Garnier Micellar Cleansing Water en stark produkt?

A: Nej. Garnier Micellar Cleansing Water är känt för sin milda rengörande verkan och mjukgörande egenskaper, vilket är varför den är så populär.

Fråga: Måste jag skölja eller gnugga bort det efter att jag har använt det?

S: Nej. Garnier Micellar Cleansing Water är utformat för att fånga orenheter, smuts, makeup och olja från huden på ett milt sätt, utan att du behöver gnugga eller skölja. Låt din Garnier Micellar Cleansing Water göra sitt jobb och bara svepa bort det.

Fråga: Kan jag använda rengöringsvattnet som makeupborttagning?

A: Ja, det kan du. Micellerna (ett molekylaggregat) i rengöringsvattnet fungerar som smutsmagneter och drar till sig makeup, olja och fett från dina porer. Den är mycket mild så den kan även användas som en mild ögonmakeupborttagning.

Fråga: Är det som ett ansiktsvatten också?

A: Nej. Garnier Micellar Cleansing Water är en ansiktsrengöring och makeupborttagning, men det är inte ett ansiktsvatten eller en ansiktstvätt. Däremot erbjuder Garnier dessa produkter, så titta igenom vårt sortiment för att hitta den perfekta lösningen för dig.

Fråga: För vem passar Garnier Micellar Cleansing Water?

A: Garnier Micellar Cleansing Water är lämplig för alla, och det är utvecklat för normal, torr och även känslig hy. Även om du inte tror att du har särskilt känslig hy återfuktar denna formula varje hudtyp. Många kommer att avundas dig din fräscha hy!
Alla skönhetshemligheter
skonhetshemligheter skonhetshemligheter

Vad är Micellar Water?

Micellar Water fungerar som en magnet! och drar till sig smuts och olja. Läs mer om den micellära teknologin här.
Berätta mer
hudvardsrutinerna hudvardsrutinerna

Hur använder man Micellar Water?

Glöm inte att dela din åsikt om våra produkter och klicka här för att lära dig de bästa dagliga hudvårdsrutinerna steg-för-steg.
Visa mig hur
micellar serien micellar serien

Hur väljer du det Micellar Water som passar bäst för dig?

Nu känner du till alla våra skönhetshemligheter. Dags att hitta din perfekta match och lära känna alla våra produkter mycket bättre.
Visa mig
vara produkter vara produkter

Vad tycker du om Micellar Water?

Nu vet du allt om våra rengöringsprodukter. Se vad andra har att säga om dem och berätta också vad du tycker.
Visa mig