Garnier logotyp

Micellar Cleansing Water

Hur väljer du det Micellar Water som passar bäst för dig?

Lär känna alla våra produkter

Micellar-serien

Torr, känslig eller fet hud? Ta en närmare titt på vår Micellar-serie och hitta den perfekta matchningen för din hudtyp. Beställ den här eller besök din närmaste butik.
Garnier Micellar Cleansing Water
Garnier Micellar Cleansing Wipes
Garnier Micellar wipes with oils
Garnier Micellar Cleansing Water dry & sensitive skin
Garnier PureActive Micellar Water

Garnier Micellar Cleansing Water

Är Garnier Micellar Water något för mig?   Ja, om du vill ha ett effektivt, milt och enkelt sätt att ta bort makeup och rengöra huden.   Hur fungerar produkten?   Garnier introducerar nu för första gången micellär teknologi i en ansiktsrengöring och makeupborttagning. Garnier Micellar Cleansing Water med miceller som drar till sig smuts och orenheter som en magnet är ett otroligt enkelt sätt att avlägsna makeup på och rengör huden på alla områden i ansiktet (ansikte, ögon, läppar) utan behov av någon hård gnuggning eller sköljning. Resultatet är en behagligt rengjord hud. Den vårdande formulan utan parfym passar alla hudtyper, inklusive känslig, torr och fet hy. Applicering: Applicera på ansikte, ögon och läppar med en bomullsrondell. Behöver ej sköljas av.
Köp här
micellar water

Garnier Micellar Cleansing Wipes

Garnier Micellar Cleansing Wipes är speciellt utvecklade för känslig hud. De mjuka rengöringssservetterna med silkesfibrer är berikade med Micellar Water. De tar effektivt bort orenheter, överskott av talg och makeup utan att du behöver gnugga, för en ren och fräsch hud. Hypoallergen formula. Utan parfym och alkohol.   Applicering: Lyft etiketten, ta upp en servett och rengör ansiktet.Du behöver inte skölja ansiktet efteråt. Förslut förpackningen efter användning för att förhindra servetterna från att torka ut.
Köp här
micellar

Garnier Micellar wipes with oils

Garnier Micellar rengöringsservietter med oljor passar alla hudtyper, även känslig hud. De tjocka rengöringsservietterna innehåller micellar water, olja samt arganolja. Rengöringsservietterna avlägsnar omedelbart alla typer av makeup, även hållbar makeup (vattenfast, longwear...). Resultatet är en perfekt rengjord och mycket mjuk hud där all makeup är borta. Lämnar ingen fet känsla på huden. Användning: Lyft etiketten, ta en serviett och rengör ansikte, ögon och läppar. Du behöver inte skölja av. Stäng förpackningen efter användning för att undvika att servietterna torkar ut. Passar även användare av kontaktlinser.
Micellar Water Oil

Garnier Micellar Cleansing Water för torr hud

PASSAR GARNIER MICELLAR-RENGÖRINGSVATTEN FÖR TORR OCH KÄNSLIG HUD MIG? Ja, om du önskar en effektiv och snabb produkt som är enkel att använda och som rengör huden, avlägsnar makeup och återfuktar torr hud på en och samma gång. HUR VERKAR PRODUKTEN? Garnier introducerar nu för första gången micellär teknologi i en ansiktsrengöring för torr och känslig hud. Garnier Micellar-rengöringsvatten med miceller som drar till sig smuts som en magnet är ett otroligt enkelt sätt att avlägsna makeup och rengöra huden på alla områden i ansiktet (ansikte, ögon, läppar) utan att skölja av. Resultatet är en rengjord hud som känns behaglig. ANVÄNDNING: Applicera på ansikte, ögon och läppar med en bomullsrondell. Behöver ej sköljas av.
Köp här
Micellar Water Dry

Garnier PureActive Micellar Water

GARNIER PUREACTIVE MICELLAR RENGÖRINGSVATTEN passar dig som har känslig blandhy till fet hy och söker en effektiv produkt som skonsamt rengör din hud och avlägsnar makeup. Garnier PureAcitve All-in-1 Micellar-rengöringsvatten med miceller som drar till sig smuts som en magnet avlägsnar orenheter och makeup och rengör huden utan att du behöver gnugga. Resultatet är en skonsamt och perfekt rengjord hud. Utan parfym och parabener. Optimal tolerans. ANVÄNDNING: Appliceras på ansikte, ögon och läppar med en bomullspad utan att gnugga. Skölj ej av.
micellar water micellar water

Vad är Micellar Water?

Micellar Water fungerar som en magnet! och drar till sig smuts och olja. Läs mer om den micellära teknologin här.
Berätta mer
micellar water micellar water

Vad tycker du om Micellar Water?

Nu känner du till alla våra skönhetshemligheter. Dags att hitta din perfekta match och lära känna alla våra produkter mycket bättre.
Visa mig
skonhetshemligheter skonhetshemligheter

Hur ser din dagliga hudvårdsrutin ut?

Lär känna alla våra skönhetshemligheter och ta reda på varför du borde införa Micellar Water i din dagliga hudvårdsrutin.
Ja, tack
dagliga hudvardsrutinerna dagliga hudvardsrutinerna

Hur använder man Micellar Water?

Glöm inte att dela din åsikt om våra produkter och klicka här för att lära dig de bästa dagliga hudvårdsrutinerna steg-för-steg.
Visa mig hur