Garnier logotyp

Micellar Cleansing Water

Vad är Micellar Cleansing Water?

Lär dig allt om Micellar Water-teknologin.

Hur fungerar Micellar Water?

Garnier Micellar Cleansing Water drar till sig smuts, makeup och orenheter. Rengöringsvattnet är ett 3-i-1-underverk som rengör, tar bort makeup och lugnar - för mild men samtidigt effektiv rengöring. Så hur fungerar Micellar Cleansing Water? Enkelt sagt är micellerna ett aggregat av molekyler som har ett "huvud" och en "svans". Huvudet attraheras till vatten, medan svansen dras till olja och fett. Micellerna flyter runt i det renade rengöringsvattnet och efter att de har applicerats på en bomullsrondell hittar svansen av molekylen all olja och fett runt omkring sig och drar bort det från porerna. Detta skiljer Micellar Water från andra produkter som måste lösa upp molekylbindningar i makeupen. Denna milda rengöring stjäl inte hudens eget fett utan ger en fräsch och återfuktad känsla.
Kraften hos Micellar Water
En micell är en specifik sammansättning av flera rengörande ingredienser som har förmåga att fånga orenheter och makeup. Micellar Water fungerar som en magnet och drar till sig smuts och olja utan att man behöver gnugga.
Garnier Micellar Cleansing Water fungerar som en magnet
I en formula avsedd för känslig hy
Inom micellen finns agenter som fångar upp orenheter. Det respekterar hudbarriären och du behöver inte utsätta huden för hårt vatten eftersom Micellar Water inte behöver sköljas av.
Garnier Micellar Cleansing Water drar till sig smuts och orenheter
micellar water micellar water

Hur väljer du det Micellar Water som passar bäst för dig?

Nu känner du till Micellar Water-teknologin. Dags att hitta din perfekta match och lära känna alla våra produkter lite bättre.
Visa mig
dagliga hudvardsrutinerna dagliga hudvardsrutinerna

Hur använder man Micellar Water?

Glöm inte att dela din åsikt om våra produkter och klicka här för att lära dig de bästa dagliga hudvårdsrutinerna steg-för-steg.
Visa mig hur
skonhetshemligheter skonhetshemligheter

Hur ser din dagliga hudvårdsrutin ut?

Lär känna alla våra skönhetshemligheter och ta reda på varför du borde införa Micellar Water i din dagliga hudvårdsrutin.
Ja, tack
vara produkter vara produkter

Vad tycker du om Micellar Water?

Nu vet du allt om våra rengöringsprodukter. Se vad andra har att säga om dem och berätta också vad du tycker.
Visa mig