Garnier logotyp

TYCK TILL OM RESPONS

Vad tycker du? Vi skulle gärna vilja veta din åsikt! Vänligen dela din åsikt efter att du har provat produkten och se vad andra har att säga. Det betyder väldigt mycket för oss.
DELA
Ekaterina
Hej! Jag var så glad när jag hittade Schampo och balsam Garnier Respons Camomile Extract & Acacia Honey på min Willys och ICA. Och nu är de borta! Skulle ni inte fortsätta att sälja de? De doftar så underbart! Jag vill kunna köpa de i Sverige! Var kan jag hitta de? MVH Ekaterina
Anneli
Jag har använt Respons volume Care med nektar i hur många år som helst. Det är ett underbart schampoo och nu går det inte att få tag på. Har letat överallt och hittar inte ett enda schampoo från Respons för normalt hår. Trist att ett sånt bra schampoo försvann. Vet inte vad jag ska använda nu.
Margit
Jag har fått en duschkräm Garnier Respons med Aleppo sopa & rose oil och den är underbar. Den gör huden mjuk och den doftar härligt. Var kan jag köpa den? (Jag har fått den i en Glossybox.)
Jana
Avocado och sheasmör inpackingen är super! Men innehåller den parabener? MVH Jana
Guni
Hej, jag köpte en kroppslotion av er, men röret som pumpar ut lotionen, dvs det långa gick sönder och hamnade inne i flaskan så nu får jag varken ut röret, vilket medför att jag inte kan pumpa ut någon kräm
Calle
Hejsan! Jag har en fråga angående en produkt ni har eller har haft? Garnier Respons Mother of Pearl Finns den inte längre att få tag i? Lagret börjar sina och jag vill köpa nya?
NÄSTA