Garnier logotyp

Vårt
URSPRUNG

Res tillbaka i tiden för att upptäcka vårt ursprung och ta del av historien om vårt varumärke som ger glädje och naturlig skönhet varje dag.
2016

2016

Garnier Respons strävar alltid efter att föra de fina ingredienserna från naturen vidare för att vårda ditt hår. Nu skapar Garnier Respons Mythic Olive-serien för extra torrt, överbehandlat hår. Ett legendariskt recept från Medelhavet med jungfruolivolja. Ditt hår vårdas från rot till topp utan att tyngas ner. Vi vill fortsätta att ge dig det bästa naturen har att erbjuda inte bara till ditt hår men även till din kropp. Därför är vi stolta över att presentera vår första serie med fuktgivande lotions, vårdande balsam, oljor och duschcremer!
2015

2015

Våra Respons-hårinpackningar med rika, vårdande ingredienser ger en helt ny dimension av skönhet och kvinnlighet till din hårvårdsrutin.
2014

2014

Honung från bikupor väcks till liv i Garnier Respons-produkterna! Respons Honey Treasures-serien är berikad med honung, propolisextrakt och royal jelly och vårdar skört och slitet hår.
2013

2013

Dags för en makeover! Våra förpackningar får ett helt nytt utseende som är mer i linje med den nordiska naturliga och sensoriska bilden. Varumärket fortsätter att utvecklas och förändras för att bättre möta de särskilda behoven hos varje hårtyp. I takt med att hårtrender, livsstilar och krav förändras förändrar vi oss som varumärke. Vi utökar sortimentet med nya innovativa formulas med ingredienser av naturligt ursprung. Som en del av håroljetrenden lanseras Respons Marvellous Oils-serien.

2009

Efter 20 års erfarenhet av att vårda nordiskt hår, börjar Garnier Respons att utveckla en serie produkter som innehåller olika oljor samt växt- och fruktextrakt. Som alltid är naturen vår inspiration.
2009
2000

2000

Från 2000 återfinns Respons under Garnier-varumärket. Respons Naturals-serien lanseras, en serie med ingredienser av naturligt ursprung som är en njutning för sinnena. Nya, innovativa ingredienser gör sitt intåg, och växt- och fruktextrakt kombineras med varandra.

1995

Nu lanseras balsam för att Respons ska kunna erbjuda en mer komplett hårvårdslösning.
1995
1989

1989

Historien om Respons börjar med lanseringen av Respons i Norden år 1989. Våra schampon är berikade med härlig blomnektar och doftar ljuvligt. Originalflaskan är designad med den ikoniska kolibrin som fortfarande känns igen i dag. Även om formen på flaskan har förändrats under åren kan du fortfarande hitta samma ursprungliga serie i dag.